
druivensoort, staat in Gascogne, Corsica, Bandol, Cognac, Armagnac (FR). In Italië: trebbiano Wordt in Frankrijk ook Saint-Émilion genoemd
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10519

druivensoort, staat in Gascogne, Corsica, Bandol, Cognac, Armagnac (FR). In Italië: trebbiano Wordt in Frankrijk ook Saint-Émilion genoemd
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10519

Witte druivensoort van matige kwaliteit vooral aangeplant in Frankrijk en Italië, waar hij vandaan komt. Dit is 's werelds grootste producent van witte wijn. Levert een zeer hoge opbrengst per hectare, geeft een hoge zuurgraad aan de wijn, heeft een zeer neutraal karakter, levert wijnen met een laag alcoholgehalte en vertoont snel de neiging tot o...
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10942

Witte druivensoort van matige kwaliteit vooral aangeplant in Frankrijk en Italië, waar hij vandaan komt. Dit is 's werelds grootste producent van witte wijn. Levert een zeer hoge opbrengst per hectare, geeft een hoge zuurgraad aan de wijn, heeft een zeer neutraal karakter, levert wijnen met een laag alcoholgehalte en vertoont snel de neiging tot o...
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10942

Wit druivenras dat verbouwd wordt in het Zuidwesten (en in Charentes onder de naam Saint-Emilion), dat een vrij zure wijn oplevert die nauwelijks bewaard kan worden, maar zich perfect leent voor de distillatie van Cognac.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10943

Wit druivenras dat verbouwd wordt in het Zuidwesten (en in Charentes onder de naam Saint-Emilion), dat een vrij zure wijn oplevert die nauwelijks bewaard kan worden, maar zich perfect leent voor de distillatie van Cognac.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10943
Geen exacte overeenkomst gevonden.